FB Policisté, hasiči a jejich rodiny mají krytá záda. Díky Vindicia | Vindicia s.r.o.
Vypnout Preloader

Máte v rodině policistku či hasiče? Následující článek je důležitý i pro vás. Vindicia uzavřela partnerství s Unií bezpečnostních složek, kterým bude poskytovat služby svých i smluvních odborníků z řad zkušených právníků. 

 

“Práce policistů a hasičů je velmi zodpovědná a nebezpečná. Jsou to přesně ti lidé, kteří neváhají nasazovat vlastní životy a zdraví, aby ochránili ostatní a celý systém fungoval. Jsme hrdí, že se Vindicia stala jejich partnerem a tím, kdo zase kryje záda jim. Nejde navíc jen o samotné příslušníky bezpečnostních složek. Díky bonusovému programu nabízíme pomoc nejen jejich příbuzným, ale i partnerům a partnerkám,” vysvětluje Tomáš Beck, expert na odškodnění společnosti Vindicia. 

 

A co to znamená v praxi? 

 

Vindicia bude pomáhat hlavně v otázkách pracovních úrazů, dopravních nehod - ale také s úrazy (třeba při sportu ) z jejich soukromých pojistek. Pro rodiny členů bezpečnostních složek je velmi citlivá otázka úmrtí při výkonu povolání a nedostatečné zabezpečení pozůstalých. To poněkud nedůstojně často řeší různé sbírky na rodiny zemřelých. Problémy mají například nesezdaní partneři, kdy např. přítelkyně často nedostane po zesnulém policistovi nic, ačkoliv spolu žili spoustu let. To chce Vindicia změnit, stejně jako zlepšit informovanost o právech a nárocích.


Příklad mluví za vše. Zranil se policista při výkonu práce? Náleží mu odškodnění za pracovní úraz. Stačí, aby navštívil stránku https://uniebs.cz/, které na web Vindicia navedou. Tam už se v záložce Unie bezpečnostních složek objeví kontaktní formulář. Po rychlém vyplnění, popsání problému a prokázání se identifikačním číslem  už mu Vindicia přidělí zpracovatele a  začne jeho potíže řešit.


Sdílet článek s přáteli / kolegy: