FB Poděkování naší klientky
Vypnout Preloader

Přinášíme vám autentickou referenci jedné z našich klientek, kterou nám poslala e-mailem:

"Jsem nesmírně vděčná společnosti Vindicia za jejich pomoc při řešení odškodnění mého pracovního úrazu s pojišťovnou. Od prvního kontaktu až po finální vyřízení mého případu jsem se setkala s neuvěřitelně profesionálním a vstřícným přístupem."

Poradenství a podpora

"Společnost Vindicia mi poskytla jasné a srozumitelné poradenství ohledně mých nároků. Podrobně mi vysvětlili, na co všechno mám nárok a za jaké úkony mohu požadovat finance od pojišťovny. Tato znalost pro mě byla nesmírně cenná, protože jsem se v problematice odškodnění vůbec nevyznala."

Ochota a vstřícnost

"Celý tým Vindicie byl vždy velmi ochotný a připravený mi pomoci s jakýmkoli dotazem či problémem. Každý krok mi trpělivě vysvětlovali a nikdy jsem neměla pocit, že bych je obtěžovala. Jejich přístup byl nejen profesionální, ale také lidský, což mi velmi pomohlo v náročném období po úrazu."

Kompletní vyřízení záležitosti

"Nejvíce jsem ocenila, že Vindicia vše vyřizovala za mě. Nemusela jsem se starat o administrativu, komunikaci s pojišťovnou ani o další právní záležitosti. Díky jejich odbornosti a pečlivosti jsem měla jistotu, že je vše vyřešeno správně a v můj prospěch."

Závěr

"Společnost Vindicia mohu vřele doporučit všem, kdo potřebují pomoc s odškodněním po pracovním úrazu. Jejich profesionalita, ochota a lidský přístup jsou na nejvyšší úrovni. Díky nim jsem se mohla plně soustředit na své zotavení, zatímco oni se postarali o vše ostatní. Ještě jednou děkuji celému týmu Vindicie za jejich vynikající služby!


Našim klientům, kteří mají obavy z postupu vůči velkým společnostem či pojišťovnám, to říkáme opakovaně: právo platí pro malé i velké. Nezáleží na tom, zda jste jednotlivec či mocná firma. Zákony platí pro každého. Proto se nebojte, s důvěrou se obraťte na nás. Experti z Vindicia vás podpoří!


Další tipy pro odškodnění najdete na našem blogu :-)


Chcete bezplatnou radu? Kontaktujte nás!

Naši odborníci vám nezávazně poradí.

Vindicia

www.odskodnime.cz

Telefon: +420 605 921 823

Mail: [email protected]


Sdílet článek s přáteli / kolegy: