FB Naším cílem je pomáhat poškozeným | Vindicia s.r.o.
Vypnout Preloader

Náš obchodní ředitel Tomáš Beck představil Vindicia v rozhovoru, který se objevil v Mladé Frontě DNES. Přečtěte si, co nám dělá starosti a jak se naše společnost liší od konkurence :-)

Češi mají mlhavé tušení, jak postupovat ve chvíli, kdy jim vznikl nárok na odškodnění. I o tom jsme hovořili s Tomášem Beckem ze společnosti Vindicia, jež se na pomoc poškozeným zaměřuje.

Jak byste popsal činnost Vindicia?

Pomáháme lidem získat spravedlivé odškodnění, a to především po dopravních nehodách a pracovních úrazech. Zabýváme se i úrazy ve školách či důsledky lékařského pochybení, odškodnili jsme například klienty z kauzy otrav ve frýdlantské nemocnici. Dále pomáháme lidem vymoci peníze z pojistek. Spolupracujeme s týmem zkušených advokátů a soudních znalců, kteří postupují podle Metodiky Nejvyššího soudu. Máme vysokou úspěšnost, u pracovních úrazů a nehod vyhrajeme asi 90 % případů. Kauzy často umíme řešit mimosoudně.

Čím se odlišujete od konkurence?

U nás u odškodnění úrazů nejsou žádné vstupní náklady a poplatky. Díky tomu jsou naše služby přístupné i méně majetným lidem. Máme základní pravidlo: Neodškodníme vás? Potom nic neplatíte. Není se tedy čeho bát.

Jakým největším těžkostem a komplikacím při vašem podnikání čelíte?

Trápí nás pomalé soudy a podvodné firmy z řad konkurence, které dělají oboru špatné jméno. Práce je i psychicky náročná.

Mají Češi o svých nárocích špatné povědomí?

Lidé jsou zpravidla v šoku z rozdílu v částce, kterou jim nabídla pojišťovna a kterou jim ve finále vymůžeme. Snažíme se radit a vštěpovat základní informace – na co mají právo, jaké dokumenty si schovat, že odškodnění neplatí zaměstnavatel, ale pojišťovna.

Jaký konkrétní příběh nám představíte?

Těší nás, když pomůžeme lidem, kteří jsou v životní a často i finanční krizi. Díky nám získají stovky tisíc, někdy miliony korun. Nezřídka jde o velmi komplikované a smutné situace, kterým takto pomáháme k lepšímu konci. Nyní mě zasáhl příběh ženy, která k nám přišla od konkurence. Cestovala ve voze, který havaroval. Ženin partner a otec dětí bohužel spolu s řidičem zemřel, ona sama byla dlouho v kómatu a přišla o nohu. Dnes už má děti v péči a my jí vymohli několik milionů.

rozhovor.JPG


Sdílet článek s přáteli / kolegy: