FB Měli problém, odešli i s milionem. Příběhy našich klientů | Vindicia s.r.o.
Vypnout Preloader

Společnost Vindicia pomáhá dát komplikovaným životním příběhům lepší a spravedlivý konec. Podívejte se na některé naše případy, kdy jsme klientům vybojovali vysoké odškodnění.

Vymohli jsme kompenzace pro pacienty z kauzy otrav ve frýdlantské nemocnici

Zastupovali jsme dva z devíti poškozených v případu, o kterém referovala všechna média. Pro naše klienty jsme získali odškodnění několik set tisíc korun. Ostatní pacienti dostali výrazně méně.

Paní Věra díky nám získala 24x větší odškodnění

Autonehoda znamenala pro paní Věru spoustu komplikací – začalo to vážným zraněním, pokračovalo to výpadkem příjmů a skončilo to trvalými následky. Pojišťovna přesto spočítala odškodnění jen na 45 tisíc korun. Díky nám nakonec paní Věra získala 1,1 milionu!

Zkažený školní výlet kompenzovaly statisíce

Školní výlet ukončila bouračka autobusu, po které se několik dětí léčilo s různě závažnými úrazy. Zatímco rodiče ostatních školáků se nechali uchlácholit částkou ve výši několika desítek tisíc, tatínek a maminka jedné malé žačky byli tvrdohlavější. Ačkoliv bylo její zranění výrazně méně závažné než u spolužáků, Vindicia jim vymohla více než milion korun.

Úraz na home office? I tady pomůžeme

Dokazování pracovních úrazů na home office je velice složité. Nám se to ale u klienta povedlo: muž si zlomil ruku a poranil koleno, když spěchal ke konferenčnímu hovoru a před notebookem upadl. Léčení mu jistě zpříjemnilo asi 500 tisíc korun, které dostal jako kompenzaci.

Žena upadla na náledí, po právní bitvě jí soud přiznal milion

Neposypaný chodník a náledí se staly pastí pro paní Boženu. Upadla a velmi vážně si poranila nohu. Dosud velmi aktivní seniorka měla výrazné zdravotní následky. Nám se povedlo vyhrát vleklou právní bitvu a paní získala milionové odškodnění.


Sdílet článek s přáteli / kolegy: