FB Odškodnění po dopravní nehodě recenze | Odskodnime.cz
Vypnout Preloader

Už několikrát jsme psali o tom, že se v oboru kompenzací po dopravních nehodách a pracovních úrazech objevila spousta pseudoodborníků, kteří klientům reálně moc nepomohou. Znalosti nahrazují sebevědomím, nemají patřičné zkušenosti, dělají dokonce i zásadní chyby, kvůli kterým lidé mohou o velkou část kompenzace přijít.

Jak tedy ale zjistit, kdo vám v těžké situaci skutečně pomůže a své řemeslo zná? V prvé řadě máme pár tipů, jak odlišit skutečné znalce od těch domnělých. A pokud stále váháte, je tu stará dobrá pomůcka: recenze na odškodnění po dopravní nehodě.

banner 5 kopie.png

Vindicia má v pomyslné kategorii „recenze na odškodnění po dopravní nehodě“ samé pětky

Ohlasy klientů vám mohou napovědět ledacos nejen o výsledcích firmy, tedy že odškodnění skutečně vymohla, ale také o jejím přístupu, o tom, jak komunikuje a jak je obecně nápomocná. A Vindicia se může pochlubit tím, že má v tomto ohledu, tedy v recenzích odškodnění po dopravní nehodě, samé pětky. Myšleny jsou samozřejmě hvězdičky, kdy nejvyšší počet, tedy pět, ukazuje na tu největší spokojenost.

Pojďme se na některé z recenzí odškodnění po dopravní nehodě, které Vindicia na Google dostala, podívat.

Recenze na odškodnění po dopravní nehodě: lidí se u Vindicia chválí výsledky i přístup

Všechna hodnocení si můžete sami přečíst na Google, a to v profilu firmy. Přesvědčíte se tak, že jsme si ve Vindicia žádné recenze odškodnění po dopravní nehodě nevymysleli :)

Například paní Květa si chválí komunikativnost naší firmy: „Společnost Vindicia jsem oslovila poté, co už jsem neměla dále sílu řešit autonehodu mojí mamky s pojišťovnou viníka nehody. Jednání s pojišťovnou bylo strašné. Ale Vindicia opravdu zná a umí. Přesně vám řeknou, jaké podklady potřebují, co konkrétně je potřeba doložit, celým procesem vás provedou. Kdykoliv se na ně můžete obrátit s jakýmkoli dotazem, vše vysvětlí.“ A v recenzi odškodnění po dopravní nehodě navíc dodává, že „když jsem s pojišťovnou jednala sama bez Vindicia, odškodné bylo minimální.“


Pan Jindřich byl dokonce natolik spokojený, že ho to motivovalo napsat vůbec první podobný ohlas. „Spokojenost na 200 %. Přístup, se kterým se vlastně ani nikde nepotkávám. Jakýkoliv menší problém jsem měl, tak se hned našlo řešení, jak to udělat.“

A krásná byla i recenze odškodnění po dopravní nehodě od paní Radky, která zdůraznila „velmi vstřícný, spolehlivý a odborný přístup. Tato společnost mi pomohla při odškodnění po dopravní nehodě a za to jsem vděčná. Sama na vlastní pěst bych nezvládla ani desetinu toho, o co se Vindicia postarala. Pokud bude potřeba do budoucna (a to doufám, že ne), vím, na koho se obrátit.“

Byli jste naším spokojeným klientem? Budeme moc rádi, pokud nám na Google necháte pěkný ohlas. Potěší nejen recenze odškodnění po dopravní nehodě, ale i po pracovním úrazu či nehodě ve škole. Děkujeme!


Další tipy pro odškodnění najdete na našem blogu :-)


Chcete bezplatnou radu? Kontaktujte nás!

Naši odborníci vám nezávazně poradí.

Vindicia

www.odskodnime.cz

Telefon: +420 605 921 823

Mail: [email protected]


Sdílet článek s přáteli / kolegy: