FB Bouráte v práci? Pozor na zbrklost, oslovte experty | Vindicia s.r.o.
Vypnout Preloader

Řidičák kategorie B. To je požadavek velké části pracovních inzerátů, byť to v mnoha případech vůbec neznamená, že je řízení nutností. Zaměstnavatelé jen myslí na nutné situace, kdy je například nutný přesun. Pokud ale v práci skutečně sedáte za volant, vystavujete se pochopitelně riziku bouračky. A to zdaleka nejen v případě, že je řízení hlavním obsahem vaší činnosti. Ať už jste šofér kamionu, jezdíte s autobusem, brzy ráno rozvážíte do obchodů pečivo, nebo jako architekt vyrážíte na jednání s městskou částí služebním autem, případná bouračka se počítá jako pracovní úraz.

Ale pozor!

Jak již uvedl předchozí článek, je zde jedna nepříjemná záležitost. Bod za pracovní úraz je v rámci finančního ohodnocení výrazně nižší než za úraz za dopravní nehodu. Zatímco u pracovního úrazu se jedná o 250 korun, u hodnocení úrazu jako následku bouračky je to asi o 120 korun více. To může u těžkých následků činit i stovky tisíc rozdílu.

Jak tedy na věc? Co to jen půjde, spojte se po úraze a nehodě s experty. Ti solidní vám poradí, jak na věc, a to i zadarmo.

V mnoha případech se totiž vyplatí trvat na tom, že váš úraz bude veden a posuzován nikoliv jako pracovní, ale jako následek nehody. Nicméně je důležité rozhodnout o tom již na samém začátku procesu odškodňování. Pokud už se pro jednu z cest rozhodnete a učiníte patřičné kroky, bude snaha tento krok zvrátit poměrně dost komplikovaná.

Vindicia je tu pro vás, její úspěšnost přesahuje 90 %. Klienti odchází se statisícovým, ba i milionovým odškodněním, a to i v případech, kdy jim na začátku byly jako kompenzace nabídnuty nižší desítky tisíc korun. "Máme roky praxe a unikátní know-how, spolupracujeme s experty, kteří se odškodnění dlouhodobě věnují. I proto známe různé triky, které pojišťovny zkouší a dokážeme se jim úspěšně bránit. Nejenže vyhráváme soudy, ale často ke stání vůbec nedojde, protože pojišťovny nárok klienta uznají a požadovanou částku zaplatí," vysvětluje Tomáš Beck z Vindicia.

A co je nejdůležitější? Pokud Vindicia odškodnění nevymůže, klient nic neplatí. V kauzách nefigurují žádné vstupní poplatky. Vše je tak bez rizika.


Sdílet článek s přáteli / kolegy: