FB Příběh klientky, které jsme pomohli získat miliony | Vindicia s.r.o.
Vypnout Preloader

V minulém blogu jsme zdůraznili, že i když bourá náš známý, máme nárok na odškodnění. A zároveň to našeho blízkého nezruinuje, protože odškodnění uhradí pojišťovna. Dnes se podíváme na konkrétní příklad z naší praxe, který to to dobře ilustruje Jméno a bydliště naší klientky jsme samozřejmě změnili.

Paní Běta pracuje jako účetní ve firmě, která sídlí v sousedním Broumově. Velmi se spřátelila se starší kolegyní a zjistila, že spolu mají stejnou cestu domů. Obě toho využily a jezdily z práce vlastním autem - k tomu ještě vždy přibraly dětí paní Běty, které se vracely ze školy. Jednoho dne se zdržely v zaměstnání a vyrazily až za tmy. Netušily, že před nimi na stejné silnici havaroval kamion, který ležel tmavými koly směrem k nim. Řídila starší kolegyně a překážky na vozovce si všimla příliš pozdě. 

Výsledkem byl prudký náraz. Těžce zraněná paní Běta musela dokonce tahat vlastní děti z hořícího auta, aby jim zachránila život. Všichni si dlouhou dobu poležely v nemocnici, žena se navíc v důsledku prožitého trauma potýkala s vážnými psychickými problémy.

Běta i její děti měly samozřejmě nárok na odškodnění. Jenže jako viník nehody byla označena její kamarádka a kolegyně, která řídila. A paní Běta rozhodně nechtěla přítelkyni ekonomicky zlikvidovat. Skoro dva roky se pokoušela získat adekvátní odškodnění. Situaci komplikovalo, že plně nerozuměla rozdílu mezi odškodněním v občanskoprávním řízení trestním řízení. Dokonce byla tlačena k tomu, aby podepsala papír a potvrdila, že nemá následky a je zcela v pořádku.

Naštěstí jí jedna naše spokojená klientka poradila, ať kontaktuje Vindicia. A výsledek? Vymohli jsme pro Bětu i její dvě děti částku ve výši několika milionů, které platila pojišťovna, nikoliv jejich kamarádka a kolegyně. Právě pro takové případy je totiž povinné ručení placeno. Nenechte se proto zmanipulovat a o své nároky bojujte. U dopravních nehod máte nárok na odškodnění!


Sdílet článek s přáteli / kolegy: